Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 12:17

L’UJI i la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos lliuren 23 beques per a estudis de postgrau i estades internacionals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

Ambdues institucions han renovat els convenis per a destinar 15.000 euros a beques de postgrau i 12.500 euros a ajudes per a la mobilitat internacional en estudis de doctorat

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón; el representant del patronat de la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos, Ernesto Tarragón Cros; la vicerectora d’Estudiantat i Vida Saludable, Mamen Pastor, i la directora de l’Escola de Doctorat, Mercé Correa, han fet lliurament de 18 beques per a cursar a l’UJI estudis de postgrau i cinc ajudes per a la mobilitat internacional de l’estudiantat de doctorat, corresponents al curs acadèmic 2022-2023.

La rectora ha destacat la importància de garantir la igualtat d’oportunitats i intentar que cap persona quede exclosa de la formació universitària per raons econòmiques, per la qual cosa ha valorat molt positivament les col·laboracions com la de la Fundació Balaguer Gonel Hermanos, «un bon exemple de la importància que té per a l’UJI comptar amb aliats socials que ens ajuden a arribar al major nombre de persones», ha afirmat. Així mateix, ha felicitat l’estudiantat beneficiari de les beques i l’ha encoratjat a aprofitar aquest suport per a créixer personalment, intel·lectualment i professionalment.

Per la seua part, el representant del patronat de la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos, Ernesto Tarragón Cros, ha explicat que una de les missions fonamentals de la Fundació és potenciar i fomentar els valors de l’UJI, especialment l’educació. En aquesta línia, ha afirmat que «és un orgull poder contribuir a la vostra formació i us anime a continuar amb aquesta carrera de fons que són els estudis».

Renovació dels convenis per al curs 2023-2024

La Fundació Balaguer-Gonel Hermanos i l’UJI han renovat el conveni per a continuar amb el programa de beques per a estudiantat de postgrau en el curs 2023-2024, que té una dotació de 15.000 euros i que es destina a satisfer totalment o parcial la matrícula.

Així mateix, la Fundació també continuarà en el curs 2023-2024 amb les ajudes per a estudiantat de doctorat, amb una dotació de 12.500 euros per a la realització d’estades internacionals per a tesis que opten a la «Menció de doctorat Internacional», amb la finalitat d’incrementar la internacionalització dels programes.