Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

L’UJI amplia amb quatre noves especialitats la seua oferta en el Màster Universitari en Professorat d’ESO, FP i idiomes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

Per al curs 2019-2020 la Universitat oferirà les especialitats de Música, Arts Plàstiques, Educació Física i Català

Castellón Información

La Universitat Jaume I amplia per al pròxim curs acadèmic 2019-2020 la seua oferta en el Màster Universitari en Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes amb l’activació de quatre noves especialitats: Música, Arts Plàstiques, Educació Física i Català.

Aquest màster, en què l’UJI ofereix cada any 180 places, habilita per a exercir la professió de professor/a d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes i té, per tant, una gran demanda.  La seua finalitat principal és que els futurs i les futures docents coneguen en profunditat els continguts de les matèries i assignatures de l’educació secundària corresponents a l’especialitat cursada i que, a més, els treballen de manera adequada al nivell i la formació prèvia de l’alumnat. Per això, presenta un programa de 60 crèdits amb una formació completa articulada sobre matèries generals, d’àmbit psicopedagògic i sociopedagògic; i específiques, de cadascuna de les especialitats: Ciències Experimentals i Tecnologia, Formació Professional, Geografia i Història, Llengua i Literatura, Matemàtiques, i a partir del pròxim curs, també les de Música, Arts Plàstiques, Educació Física i Català (dins de Llengua i Literatura).

Amb l’activació d’aquestes quatre noves especialitats, l’UJI aposta per ampliar la seua oferta en un dels màsters universitaris més demandats, complint així un dels eixos del programa de l’actual Consell de Direcció. 

Des del Vicerectorat d’Estudis i Docència i la Direcció del màster s’emprén aquesta nova etapa amb il·lusió i s’espera que amb l’activació d’aquestes noves especialitats, juntament amb les ja existents, es puga satisfer les necessitats de formació d’un ventall més ampli de futurs professors i professores de secundària. La directora del màster, la professora Merche Marqués, ha organitzat una sessió informativa el pròxim 14 de maig de 2019 a les 12.30 hores a l’aula magna Joan Francesc Mira de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. A més, es posa a disposició del futur alumnat per atendre les consultes que necessite realitzar.

Advertisement
Advertisement