Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 22 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:42

Advertisement
Advertisement

La Llosa està buscant alternatives perquè els xiquets gaudisquen de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Tal és així, que a causa de les restriccions per a celebrar la cavalcada dels Reis Mags l’ajuntament està buscant noves formes possibles

Castellón Información

Els xiquets i xiquetes de La Llosa coneixeran als Reis Mags d’una forma nova i diferent. I és que, des de l’Ajuntament, s’estan buscant totes les formes possibles perquè els xicotets i xicotetes gaudisquen plenament del Nadal. “Sabem que aquest ha sigut un any complicat i els nostres xiquets i xiquetes s’han portat fenomenal i han complit les normes en tot moment; per això volem que visquen un Nadal el més normal possible, ple d’alegria i sorpreses” ha indicat la regidora, Elena Navarro.
Tal és així, que a causa de les restriccions per a celebrar la cavalcada dels Reis Mags, l’Ajuntament està buscant alternatives perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar. “Aquesta mateixa setmana cada xiquet o xiqueta menor de 10 anys empadronat en la localitat rebrà en el seu domicili una carta personalitzada de les seues Majestats d’Orient amb un codi QR que els portarà a una pàgina web en la qual podran reservar dia i hora per a conéixer per videocridada als Reis Mags” ha assenyalat l’edil qui ha demanat la col·laboració “de tots els pares i mares perquè els Reis reben quantes més peticions millor de tots els xiquets i xiquetes de La Llosa”.
Cal ressaltar que la data màxima d’inscripció per a les videocridades amb els Reis Mags és el 3 de gener i que qualsevol veí o veïna que tinga dubtes sobre com crear la cita pot contactar amb l’ajuntament.
Advertisement
Advertisement