Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

L'IES Vila-roja d'Almassora acull una jornada formativa i un concert d'ins de la Fira Trovam

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

S'emmarca dins del programa 'Més que una fira', un projecte que va nàixer amb l'objectiu que la Fira es convertisca en un nucli de dinamització cultural i educativa

La Fira Valenciana de la Música Trovam i la Diputació Provincial de Castelló organitzen una jornada formativa en l'IES Vila-roja d'Almassora este dimarts 23 d'abril, que constarà d'una xarrada-taller participatiu i un concert de l'artista valencià Jonatan Penalba. L'activitat s'emmarca dins del programa 'Més que una fira', un projecte que va nàixer amb l'objectiu que la Fira Trovam es convertisca en un nucli de dinamització cultural i educativa.

El director de la Fira Trovam, Armand Llàcer i la diputada de Joventut, María Tormo, s'han reunit amb la directora de l'IES Vila-roja d'Almassora, Rosanna Moliner Vila-real, per a ultimar la jornada de demà en la qual els alumnes de segon cicle podran conéixer de primera mà com és el dia a dia dels tècnics de producció d'espectacles i les qualitats a tindre en compte per a poder desenvolupar-se en este àmbit laboral.

Així mateix, l'artista valencià Jonatan Penalba oferirà una actuació musical en format de trio en la qual presentarà algunes de les seues cançons més populars i conversarà amb els alumnes sobre la seua visió de la música, tant a nivell artístic com professional. Els alumnes de l'IES Vila-roja seran els encarregats de plantejar i desenvolupar la producció de l'actuació musical.

"L'IES Vila-roja a Almassora és el centre de referència en la formació de futurs tècnics de so, llum i audiovisuals de Castelló, per la qual cosa fer partícips als seus alumnes dels nous horitzons laborals que estan obrint-se en la Comunitat Valenciana els obri les possibilitats de professionalització i posa el focus en la importància del futur laboral dels tècnics de producció (so, imatge, etc), en l'organització de concerts i esdeveniments musicals", ha explicat la diputada provincial Maria Tormo.