Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Licitada l’explotació del Recinte de la Marxa de Vila-real de cara a les festes patronals 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Vila-real ha licitat l’explotació del Recinte de la Marxa durant les festes patronals de Sant Pasqual i Mare de Déu de Gràcia de 2023 amb l’objectiu de continuar dotant a la ciutat d’un espai públic on poder gaudir d’activitats festives i concentrar l’activitat per a minimitzar les molèsties als veïns i veïnes. Concretament, el consistori ha publicat el plec de condicions per a adjudicar la instal•lació dels dos llocs que conformen el recinte en els períodes del 12 al 21 de maig de 2023 i de l’1 al 10 de setembre de 2023.

El Recinte de la Marxa, que compta amb dos llocs destinats a la venda de menjar i beguda, està situat en l’aparcament públic enfront del Palau de Justícia, entre les avingudes Portugal, Matilde Salvador i Bàrbara Royo. La vocació d’aquest espai és ser un punt de trobada en les festes patronals i facilitar el descans dels veïns i veïnes concentrant l’activitat festiva en aquesta zona durant la nit i la matinada. Així, l’horari en què estarà en funcionament el Recinte de la Marxa comprén des de les 11.00 del matí fins a les 6.00 de la matinada.

Cada lloc tindrà dues parts: la part coberta per a la instal•lació d’una barra que dona a la zona comuna d’espectacles, i una part descoberta per a la instal•lació de les casetes, cost que assumeix cada adjudicatari. L’ocupació de l’espai públic pot ampliar-se als quatre dies anteriors i dos posteriors als marcats pel calendari de festes per a facilitar la instal•lació, muntatge i desmuntatge.

El preu de licitació de l’explotació del Recinte de la Marxa és de 6.000 euros i el termini de presentació d’ofertes està obert fins al 20 de març.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement