Viernes, 7 de agosto, 2020  |  

- 13 julio, 2020 -

Aquest incentiu està dotat amb 1.200 euros per beneficiat per poder cobrir matrícula, lloguer o manutenció

Aquest incentiu està dotat amb 1.200 euros per beneficiat per poder cobrir matrícula, lloguer o manutenció

Castellón Información

La Universitat Jaume I i Banco Santander impulsen ajudes socials per a pal·liar situacions de vulnerabilitat social i econòmica de l’estudiantat a conseqüència de la pandèmia generada per la Covid-19.

La convocatòria, dirigida a l’estudiantat de grau, màster i doctorat matriculat a l’UJI en el curs 2019-2020, està ja oberta i compta amb un import global de 30.000 euros. Les ajudes estan destinades a fer front a despeses de matrícula, lloguer o manutenció amb un import màxim de 1.200 euros per beneficiari.

L’accés i inscripció d’aquestes ajudes es realitza a través de la plataforma de beques de Banco Santander. El termini per a sol·licitar les ajudes finalitza el pròxim 31 de juliol de 2020.

Aquesta iniciativa forma part del ‘Fondo Supera Covid-19′ que Banco Santander va llançar a l’abril, juntament amb CRUE Universidades Españolas i CSIC, i que va destinar 8,5 milions d’euros per a finançar projectes i mesures de suport, l’objectiu dels quals és minimitzar l’impacte de la crisi generada per la pandèmia. Se centra en tres línies d’actuació: investigació, projectes d’impacte social i enfortiment de la capacitat tecnològica de les universitats.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *