Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

L’espectacle Locos x los 80 va fer vibrar Alcossebre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Va comptar amb la participació dels discjòqueis Toni Miranda i Fernandisco i les actuacions en directe de la banda Electroduendes i Carlos de López

El passeig marítim Tomàs Masiano es va omplir de gom a gom de públic per participar en l’espectacle Locos x los 80, el dissabte 2 de juliol. Per part de l’Ajuntament, es va decidir apostar per encetar l’estiu amb aquest espectacle, amb entrada gratuïta per a tots els assistents, després de dos anys de restriccions motivades per la pandèmia, tal i com va explicar la regidora Maria Agut insistint en què “voliem que la nit fora una gran festa per a gent de totes les edats, tant veïns com persones que ja estan passant les seues vacances entre nosaltres, i crec que vam aconsegui que tots els assistents ho disfrutaren molt”.

L’espectacle va comptar amb la participació dels discjòqueis Toni Miranda i Fernandisco i les actuacions en directe de la banda Electroduendes i Carlos de López, interpretant cançons del panorama nacional i internacional dels anys 80.  A més d’animació i espectacle de llums láser. Un gran event musical que va fer vibrar i participar intensament tot el públic assistent.