Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 10:56

Advertisement
Advertisement

L’espectacle ‘Historietes medievals’ arriba al cicle teatral ‘El Cuc’ aquest dijous

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

El claustre del CMC la Mercè de Borriana acollirà dijous que ve, 2 de febrer a les 18h, el segon espectacle del cicle de teatre infantil El Cuc amb Historietes Medievals de la companyia Pot de Plom. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.

En aquest espectacle, previ a la festivitat de Sant Blai, Xavi Castillo es convertirà en un joglar que acostarà els contes als menuts i als majors, fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs i dimonis.

Des de l’any 95, n’han sigut molts, els contes i rondalles que Pot de Plom ha adaptat, tant per a espectacles de carrer com per a representacions a les sales de teatre, i fins i tot experiències televisives com ara Historietes Medievals, en Canal 9, o les Noves Historietes Medievals per a À Punt.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, convida novament a totes les famílies “a participar en una nova jornada del cicle de teatre i omplir la Mercè la vespra de Sant Blai per a iniciar un cap de setmana amb molta activitat a la nostra ciutat”.

Pròximes actuacions

El Cuc continuarà el divendres 17 de febrer amb La Maria no té por, de Disparatario. Un viatge divertit i ple d’aventures en què la protagonista s’endinsarà en el món dels personatges malvats dels contes populars.

Per al divendres 3 de març es comptarà amb l’espectacle Contes de Pirates, a càrrec d’Artea Espai, una obra en què els xiquets i xiquetes podran viure aventures emocionants i perilloses amb la tripulació del Vaixell IV. Li seguirà Oníricus de La Troupe Malabó, el 24 de març, en què es donarà a conèixer la història de dos surrealistes i embogits mossos de circ.

El 31 de març la companyia Teatre de la Caixeta posarà en escena Jugant amb Frozen, un espectacle amb cançons i titelles en què dos germanes juguen amb la pel·lícula de Frozen i, gràcies als jocs, descobriran la importància de la lleialtat. El 21 d’abril arriba Clown Destino Teatro amb l’obra ¿Miedo yo?, un espectacle de clown en què els xiquets podran descobrir que jugant desapareix la por.

El Cuc finalitzarà el 28 d’abril amb El flautista d’Hamelin, d’Amímic Teatre, una nova versió del conte clàssic amb actors i titelles, en què adults i xiquets participaran en jocs divertits.

Advertisement
Advertisement