Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 30 de marzo del 2023 | Última actualización: 21:58

Advertisement
Advertisement

L’’Espai d’Oci d’Alcalà acollirà el 27 d’abril una jornada d’E-Games dins de la iniciativa ‘12 mesos, 12 esports’

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

Els assistents podran participar, de manera gratuïta, en jocs amb dispositius de Realitat Virtual, PlayStation, Wii-U, Nintendo Switch, Xbox i simuladors

Castellón Información

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha organitzat una jornada d’E-Games, que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a partir de les 16.00h, a l’Espai d’Oci d’Alcalà. L’activitat s’emmarca en la iniciativa ’12 mesos, 12 esports’ i té en compte la important afició amb què compten els videojocs entre els xiquets i joves.

L’entrada al recinte serà totalment gratuïta i els assistents podran triar diversos dispositius i opcions de joc: PlayStations per jugar al FIFA 19, Wii-U per Mario Kart 8, dos dispositius de Realitat Virtual per diferents jocs, un lloc de Xbox One per Just Dance, una Nintendo Switch i un simulador de conducció Real Racer X. Durant la vesprada tindrà lloc un torneig de FIFA 19 per a 32 persones i monitors s’encarregaran d’organitzar als assistents i de vetllar perquè les activitats es desenvolupen correctament.

Des de la Regidoria d’Esports animen a grans i menuts, sense límit d’edat, “a participar en aquesta jornada, en la qual podran gaudir del joc de diferents dispositius i tipus de jocs”.

Advertisement
Advertisement