Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

L'Escola d'Estiu d'Alcalà-Alcossebre arriba a la fi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas


L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre ha finalitzat després de sis setmanes de donar servei a la població, amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar durant el període estival. Més de 300 xiquets i xiquetes, amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, han participat en aquest estiu en la Escola d’Estiu organitzada des de la Regidoria d'Educació. Les activitats de la Escola d’Estiu s'han realitzat en el CEIP La Mola i CEIP Lo Campanar, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d'ampliar de 8.00h a 14.00h. Les activitats han girat entorn de la temàtica del cinema, amb manualitats, jocs d'aigua, tallers sobre pel•lícules i jocs cooperatius a més de sortides a la piscina i a la platja.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, destaca que “la Escola d’Estiu 2022 ha estat l'edició més nombrosa que es recorda en tots dos nuclis, tant en Alcalà com en Alcossebre.

Pel fet que la situació sanitària ha millorat i hem recuperat pràcticament de manera completa la normalitat, els xiquets i xiquetes han pogut tornar a gaudir d'activitats típiques que es duien a terme com l'acampada, per als més majors la sortida al parc aquàtic Aquarama, i com a novetat per als més menuts i menudes la visita a una formatgeria”.

Des de la Regidoria d'Educació, es vol ressaltar el gran èxit que han tingut totes les activitats i el contents que acaben els xiquets i xiquetes que han participat i han fet possible aquesta gran edició de l'Escola d'Estiu.