Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 12:04

L'Escola de Pasqua d'Almassora cobreix totes les places després d'augmentar l'oferta

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

L'activitat va dirigida a xiquets de 2 a 12 anys i es celebrarà els dies 2, 3, 4 i 5 d'abril al col·legi Cardenal Cisneros

L'Ajuntament d'Almassora ha cobert la totalitat de les inscripcions a l'Escola de Pasqua, després d'haver incrementat enguany l'oferta fins a superar el centenar per a donar resposta a les famílies que durant les vacacions escolars de Setmana Santa tenen obligacions laborals.

“Apostem fermament per accions que afavorisquen la conciliació familiar als almassorins, perquè sabem que són molts els pares que treballen durant el període vacacional”, ha explicat l'edil d'Educació, Vicente Blay Casino.

L'Escola de Pasqua va destinada a xiquets de 2 a 12 anys i està programada per als dies 2, 3 4 i 5 d'abril en el col·legi Cardenal Cisneros. L'horari d'entrada serà de 7.30 a 09.00 hores, ja que les activitats es realitzaran de 09.00 a 13.30 hores. Per tant, l'hora d'eixida estarà fixada de 13.30 a 14.00 hores. Totes les places han tingut la possibilitat de completar-se amb menjador, que preveu la recollida dels alumnes a les 16.00 hores.

Els participants podran gaudir, sempre sota la cura i supervisió dels monitors, d'entretingudes activitats i tallers, molts d'ells relacionats amb les tradicions típiques dels dies de Pasqua.