viernes, 7 de mayo, 2021  |  
Les Falles de Benicarló 2020 suspeses definitivament Les Falles de Benicarló 2020 suspeses definitivament

- 23 mayo, 2020 -

Les Falleres Majors, així com les seues respectives corts d’honor, continuaran ostentant els seus càrrecs l’any 2021 Les Falles de Benicarló 2020 suspeses definitivament

Les Falleres Majors, així com les seues respectives corts d’honor, continuaran ostentant els seus càrrecs l’any 2021

Juanjo Benito//Castellón Información

Les Falles de Benicarló 2020 han esta definitivament suspeses. La Junta Local Fallera de Benicarló ha informat aquet matí, mitjançant un comunicat, d’aquesta decisió.

Reunits per via telemàtica en Assemblea General Extraordinària, la Junta Local Fallera de Benicarló i els representants de les tretze comissions falleres, així com l’alcaldessa de la ciutat Xaro Miralles i el regidor de Festes i Falles Pedro Manchón, es va decidir suspendre definitivament els actes de celebració de les Falles 2020, donant per tancat l’exercici.

La decisió va ser adoptada, “pensant en el col·lectiu faller, però també en els benicarlandos i en la gent que ens visita per a viure la festa. Tots som mereixedors d’unes falles organitzades i celebrades amb totes les garanties de seguretat”.

La Junta Local Fallera vol comunicar que les Falleres Majors de Benicarló, Andrea Simó i Zaragozá i la xiqueta Rocío Martínez i Montaña, així com les seues respectives corts d’honor, continuaran ostentant els seus càrrecs l’any 2021, “per a poder així gaudir unes Falles en plenitud”.

 Tanmateix, des de la Junta Local Fallera  “volem fer arribar el condol a totes les famílies que han perdut éssers estimats per culpa de la pandèmia i desitgem que aquesta situació descoratjadora millore el més prompte possible”.

Whatsapp Telegram