lunes, 8 de marzo, 2021  |  

- 20 febrero, 2021 -

El procediment de contractació ja s'ha iniciat i l'actuació es durà a terme mitjançant una subvenció de 87.646 € de la Conselleria

El procediment de contractació ja s’ha iniciat i l’actuació es durà a terme mitjançant una subvenció de 87.646 € de la Conselleria d’Agricultura

Castellón Información

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà condicionarà els camins rurals amb l’objectiu de millorar el trànsit pels principals accessos al terme municipal facilitant així la mobilitat dels veïns i veïnes.


En concret, l’actuació afectarà els camins les Foies, la Travessa i Regadiu, tres vies d’ús habitual per a acudir a les zones agrícoles i ramaderes.

El pressupost per a l’execució, que ascendeix a 131.591 euros, es durà a terme mitjançant l’obtenció d’una subvenció de la Conselleria d’Agricultura quantificada en 87.646,76 euros, de manera que la resta es cobrirà amb inversió municipal.

Així mateix, el procediment de contractació per a l’adjudicació ja s’ha iniciat i la presentació d’ofertes pot realitzar-se a través de la seu electrònica de la web municipal.

L’alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha indicat que “mantindre els camins rurals en condicions és una qüestió de primer ordre perquè són molts els veïns i veïnes que diàriament utilitzen aquests vials per a accedir a finques, masos o instal·lacions ramaderes. Aquesta subvenció ens permet seguir millorant les característiques estructurals d’algunes de les vies més transitades”.

Whatsapp Telegram