Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
Les Corts canvien els envasos d’un sol ús per botelles de vidre reutilitzables Les Corts canvien els envasos d’un sol ús per botelles de vidre reutilitzables

- 9 diciembre, 2019 -

S'introduiran també fonts d’aigua a les instal·lacions acompanyades amb gots de paper reciclables Les Corts canvien els envasos d’un sol ús per botelles de vidre reutilitzables

S’introduiran també fonts d’aigua a les instal·lacions acompanyades amb gots de paper reciclables

Castellón Información

Les Corts Valencianes repartiran botelles de vidre reutilitzables per als diputats, treballadors i treballadores dels grups parlamentaris i per al personal de la casa, segons han informat des de la Presidència de la cambra autonòmica valenciana.

Les botelles reutilitzables són el següent pas a l’eliminació de botelles de plàstics d’un únic ús i la introducció també a les fonts d’aigua de les Corts de gots de paper reciclables. Amb la desaparició del plàstic, el següent pas serà la reducció de l’ús de gots perquè les persones que treballen al parlament valencià tindran les seues pròpies botelles reutilitzables.

En breu començarà el repartiment de les botelles, de vidre amb una cobertura d’una funda de neoprè i amb una capacitat de 420 Mil·lilitres, que serviran per reduir l’ús d’envasos, tant de plàstic com de paper.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *