Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 10:19

Les Alqueries aconsegueix més de 1500 seguidors en Xarxes Socials y 150 persones conectades via Whatsapp

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

L’Ajuntament de les Alqueries ha aconseguit arribar a la xifra de més de 1500 seguidors en la seua pàgina de Facebook i 150 persones connectades al seu nou servei de Whatsapp. Aquestes dos vies de comunicació es sumen a les tradicionals que ja existeixen per a comunicar-se amb les ciutadanes i ciutadans. Pedro Aldama, regidor de Noves Tecnologies afirma que “es tracta d’aprofitar els avantatges que ofereixen les noves tecnologies per al benefici de totes les veïnes i veïns”.

El nou canal de Whatsapp s’utilitza per tal d’enviar totes les informacions i activitats del municipi perquè la ciutadania les conega de forma immediata. Gran part de la població té accés a aquesta aplicació gratuïta, per la qual cosa és una forma de fer més proper l’Ajuntament al poble que governa. Aquesta iniciativa ha tingut un gran acolliment per part de la població amb molt bones dades en poc més de dos mesos en funcionament i continua creixent. Mentre que amb el canal de Facebook es tracta de donar visibilitat al que ocorre al municipi i que arribe més enllà que al poble del les Alqueries. En ell tot el món pot interactuar amb allò que passa i compartir-ho amb les seues amistats.

L’Ajuntament vol continuar innovant i apostant per aquestes noves formes de comunicar perquè permet arribar a un número més gran de gent. El regidor de Noves Tecnologies espera que “més persones s’animen a utilitzar aquests nous canals, ja que ajuda a promocionar tot el que es fa al municipi i que tots estiguen informats de primera mà del que ocorre”.