Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Les Alqueries s’adhereix al concurs 'El repte Mapamundi' que organitzen la Diputació de Caste i la Generalitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Els educadors ambientals d’Ecovidre informen sobre la campanya on guanyen els pobles que més incrementen el seu reciclatge respecte a l’any anterior

L’Ajuntament de les Alqueries s’ha adherit al concurs 'El repte Mapamundi' amb l’objectiu de sensibilitzar i transmetre la importància del reciclatge de vidre entre la població. Els educadors ambientals d’Ecovidre han informat sobre la campanya on guanyen els pobles que més incrementen el seu reciclatge respecte a l’any anterior. La idea dels educadors és informar a la ciutadania de com funciona la campanya i se’ls donarà una borsa reutilitzable per al reciclatge amb l’objectiu de què tiren el vidre en el contenidor que toca.

Betlem Albero, regidora de Medi Ambient de les Alqueries, explica que “és una iniciativa per tal de conscienciar de la importància del reciclatge d’un material com el vidre que pot tindre moltes vides i se pot aprofitar una infinitat de vegades. A més, és important perquè les Alqueries entrarà dins d’este concurs i confiem que amb l’ajuda de les nostres veïnes i veïns, puguem guanyar”.

Aquesta campanya, realitzada per la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i Ecovidre, va dirigida a tota la ciutadania dels 125 municipis de la província de Castelló i es desenvolupa baix la motivació de guanyar un concurs. Aquesta tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol i es plateja un repte per categories definides segons el nombre d'habitants. Hi ha tres nivells i es donaran tres premis a cada un.

Els guanyadors seran aquells que major puntuació obtinguen respecte a l’augment del vidre reciclat en quilos en comparació a l’any anterior, el volum de difusió del kit gràfic facilitat als ajuntaments i la quantitat de divulgació que s’ha fet en xarxes socials i mitjans de comunicació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí