Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Les Alqueries comptarà amb dos aules infantils gratuïtes per a xiquets de 2 anys per al pròxim curs 2022-23

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

El CEIP Pintor Sorolla d'aquesta localitat de la Plan Baixa augmenta la seua oferta pública amb 36 places en dos noves classes de 18 alumnes

Castellón Información

Les Alqueries comptarà amb dos noves aules infantils gratuïtes per a xiquets de 2 anys per al pròxim curs 2022-2023. La regidora d’Educació, Noelia Albalate, explica que “hi haurà dos aules gratuïtes per a l’educació primerenca dels xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys al CEIP Pintor Sorolla”. Un número de 36 places dividides en dos classes de 18 alumnes.

A l’admissió escolar opten els infants nascuts en 2020. El termini per presentar la sol·licitud d’admissió és fins al 4 de maig a través de l’enllaç online telematricula.es. Les famílies, una vegada obtinguda la plaça, podran optar a fer la matrícula al mateix enllaç. D’aquesta manera no fa falta acudir al centre educatiu.

Albalate considera este augment “un pas molt important per a assegurar que els més menuts puguen cursar esta etapa educativa no obligatòria al seu poble i amb una ràtio reduïda. A més, facilitar la conciliació familiar a pares i mares que ara sumen un nou servei, a banda de l’escoleta infantil Virgen del Niño Perdido per a xiquetes i xiquets de 1 a 2 anys”.