viernes, 28 de enero, 2022  |  
Les Alqueries aprova un pressupost de 3,7 milions d’euros “que s’adapta a les necessitats reals del municipi” Les Alqueries aprova un pressupost de 3,7 milions d’euros “que s’adapta a les necessitats reals del municipi”

- 30 diciembre, 2020 -

El ple municipal dóna el vistiplau als comptes de 2021 que augmenten la despesa en personal per a fer front a la crisi sanitària Les Alqueries aprova un pressupost de 3,7 milions d’euros “que s’adapta a les necessitats reals del municipi”

El ple municipal dóna el vistiplau als comptes de 2021 que augmenten la despesa en personal per a fer front a la crisi sanitària

Castellón Información

L’Ajuntament de les Alqueries ha aprovat, amb set vots a favor i tres en contra, els pressupostos per a l’any 2021 que s’adaptaran a les necessitats reals del municipi després d’un any 2020 que ha sigut complicat a causa de la pandèmia. L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha manifestat que “estem especialment satisfets amb el Pressupost del 2021 ja que l’equip de govern que formem PSOE i Compromís hem treballat molt dur per a fer uns comptes que s’ajusten a la realitat de les Alqueries. A més, els comptes que hem aprovat hui milloraran la vida de les persones de les Alqueries i aquesta és la màxima del govern municipal, volem continuar creixent com a poble al costat de les nostres veïnes i veïns malgrat les dificultats que anem trobant en el camí per la crisi sanitària i hem augmentat la despesa en el personal per a donar un millor servei enfront de la Covid-19 i mantenim la col·laboració amb la ciutadania a través de les ajudes a les associacions locals que ja vam iniciar l’any passat i que suposen quasi 114.000 euros”.

Així mateix, l’alcaldessa explica que, en aquest pressupost “hem dotat la partida de salubritat pública de 20.000 euros per a fer front a possibles eventualitats derivades de la pandèmia” i afig que “una altra de les partides que augmenta és la de comerç tant en la regidoria com en l’apartat de subvencions, per a poder buscar fórmules de major col·laboració amb les nostres petites empreses en uns moments difícils per a elles”. Lara indica que els comptes de l’Ajuntament estan totalment sanejats, ja que el deute municipal no arriba a l’1% i destaca que el 62% dels recursos municipals es destinen al salari dels treballadors del consistori. A més, els comptes mantenen les partides de Normalització i la d’Igualtat, que es van crear en el 2020.

D’altra banda, Lara indica que el Pressupost de 2021 cerca poder acabar amb alguns projectes que han quedat parats en el 2020 per la situació i conclou dient que “en definitiva, hui hem aprovat uns pressupostos reals i que significaran un avanç per a les Alqueries, posant a les persones en el centre de les polítiques municipals per a construir un municipi millor entre totes i totes. Afrontem aquest nou any sense baixar la guàrdia, però amb molta esperança en què les coses milloraran i l’Ajuntament de les Alqueries estarà al costat de la ciutadania per a superar aquesta difícil situació”.

A més, el ple municipal ha donat compte de l’abandó de Martín Cortés en el grup municipal de Ciutadans i el seu pas al grup mixt. D’altra banda, també s’ha adonat del canvi en el càrrec de portaveu del Grup Municipal Socialista que passarà a Noelia Albalate que substitueix a Pedro Aldama.

Whatsapp Telegram