lunes, 23 de mayo, 2022  |  
León Benavente actuarà l’11 de juliol al Peñíscola From Stage León Benavente actuarà l’11 de juliol al Peñíscola From Stage

- 16 junio, 2021 -

Després de dos anys sense actuar en directe el grup torna als escenaris  León Benavente actuarà l’11 de juliol al Peñíscola From Stage

Després de dos anys sense actuar en directe el grup torna als escenaris 

Castellón Información

León Benavente torna als escenaris després de quasi dos anys sense tocar en directe. Un dels llocs escollits serà el ‘Peñíscola From Stage’, un cicle de concerts que tindrà lloc de l’1 a l’11 de juliol en la ciutat castellonenca de Peníscola (ací pots aconseguir les entrades de León Benavente). Aquesta ciutat a les ribes del mar Mediterrani ens permetrà desconnectar d’eixe ritme trepidant de la nostra rutina el proper 11 de juliol a les 21:00 hores. León Benavente compta, a més a més, amb els millors teloners: The Black Beat.

Davant de tot, i tenint en compte la delicada situació sanitària, el Peñíscola From Stage complirà amb totes les mesures necessàries per a frenar la propagació de la Covid. L’assignació dels seients no serà numerada i, per això, es realitzarà conforme l’arribada dels propis assistents a l’esdeveniment.

Vamos a volvernos locos (Warner Music, 2019) és l’últim treball de León Benavente, eixe disc en el que van entrar en el número 1 de iTunes el dia del seu llançament i just eixa mateixa setmana, fou el segon disc més venut en tot el país. El títol del treball quasi representa l’estat d’ànim amb el que ens sentim identificats la majoria de la població perquè… Qui no vol tornar-se boig després d’haver superat una pandèmia mundial?

La veritat és que encara que estiga ahi, convivint entre nosaltres, també volem gaudir després d’un any i mig amb tantes i tantes limitacions. Així que diversió, seguretat, desconnexió i molta música: això és el que representa León Benavente en aquesta edició del Peñíscola From Stage que tindrà lloc el 11 de juliol a les 21:00 hores en Peñíscola.

León Benavente

León Benavente va nàixer en 2012 de la unió d’alguns dels músics més reputats i veterans del panorama nacional: Abrajam Boba (veu i teclats), Eduardo Baos (baix i sintetitzadors), Luís Rodríguez (guitarra) i César Verdú (bateria). Amb el seu primer disc homònim, León Benavente (Marxophone, 2013), necessitaren molt poc temps per posicionar-se en els cartells dels principals festivals i plenar les sales del nostre país, a més a més, de també, creuar fronteres.

Whatsapp Telegram