Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:33

L'encesa de l'enllumenat decoratiu dona el tret d'eixida a les festes de Nadal a Nules

Tiempo de Lectura: 48 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte ha estat protagonitzat per la reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, i ha comptat amb la presència d’una de les dames de la Cort d’Honor, Zaila Ferrer

Castellón Información

Nules ha donat la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu dels seus carrers, un acte que ha estat protagonitzat per la reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, i que ha comptat amb la presència d’una de les dames de la Cort d’Honor, Zaila Ferrer, i de diferents membres de la Corporació Municipal.

A més, s’ha fet coincidir l’encesa amb el començament de la campanya de Nadal dels comerços de la zona centre que, com cada any, han celebrat la 'Nit Oberta' en la que han participat diferents comerços amb el tradicional sorteig de regals per les compres que s’han fet en les botigues participants en aquesta campanya.

 width=

Des de la regidoria de Comerç, Susana Tusón, assenyala que “el que es vol és dinamitzar el nostre comerç i que la gent isca al carrer i gaudeixca d’aquesta jornada passejant pel centre i pels seus comerços amb les garanties i seguretat que ens ofereixen en aquest temps de pandèmia”.

L’acte ha servit també per a promocionar l’espot 'Som la Llum del Nadal'  que ha realitzat l’Ajuntament de Nules per a donar suport a la campanya nadalenca dels comerços i serveis de proximitat de la localitat, i que s’emmarca en la campanya Activa Nules.

De fet, s’ha aprofitat l’encesa per a realitzar un dels sortejos d’aquesta campanya, amb la que es repartiran 20.000 euros en premis, 5.000 euros cada mes des del mes de setembre fins al mes de desembre. Els premis consisteixen en 50 vals de 100 euros cadascú per a consumir en els comerços i empreses adherits a aquesta campanya.