Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 02:54

L’asseguradora de Vila-real Javier Sánchez Consultores entra en l’intermediari internacional PIB Group

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Amb seu en la plaça de la Vila, JSC ofereix solucions d’assegurança a crèdit a taulelleres i del sector de l’embalatge

PIB Group ha anunciat aquest dimarts l’adquisició a Espanya de la corredoria de Vila-real Javier Sánchez Consultores S.L. (JSC), a més d’altres quatre signatures. JSC ofereix des de 1985 solucions d’assegurança de crèdit a empreses del sector ceràmic i de l’embalatge. L’oferta d’assegurances d’aquesta corredoria situada en la plaça de la Vila està dirigida a clients de tots els sectors i inclou assegurances contra incendis i de responsabilitat civil, així com cobertures de vida i multirisc.

Les cinc noves corredories adquirides per PIB Group compten amb un equip professional consolidat, una àmplia cartera de clients i una robusta capacitat operativa. A més de Javier Sánchez Consultores S.L., se sumen a l’operació AVC i Grup IDDEAS (Lansegur, Noceda i Institut de Desenvolupament Assegurador).

En el cas de la vila-realenca, la seua activitat comprén també segurs esportius, de salut, de vehicles i llar tant per a pimes i comerços com a autònoms. Assegurances de vida, de transport, de crèdit i tot risc danys materials formen part de la seua cartera de serveis a través de pòlisses personalitzades.

Amb la seua incorporació al grup, aquestes corredories es beneficiaran al seu torn de la xarxa nacional i internacional de PIB Group, amb la finalitat d’oferir un servei més complet als seus clients i contribuir al seu creixement. Durant 2023, PIB Group va tancar 20 acords en tota Europa i va consolidar la seua presència en huit mercats.

Com a resultat del seu creixement a Espanya, i del nombre de companyies adquirides al país, PIB Group Espanya s’ha constituït en entitat legal. Amb aquestes noves adquisicions, l’empresa es reafirma en el seu objectiu de desenvolupar una forta presència en la Península Ibèrica en el sector assegurador. La integració d’aquestes companyies millora l’oferta de serveis de la marca i enforteix la seua especialització en una àmplia gamma d’indústries.

PIB Group és un intermediari d’assegurances especialitzat que està experimentant un creixement adquisitiu i orgànic. Constituït en 2015, des de llavors ha crescut ràpidament a través d’adquisicions i mitjançant la contractació de professionals destacats amb un gran coneixement i experiència en el mercat assegurador. Ofereix la seua gamma d’equips, productes i serveis especialitzats i és present al Regne Unit, Illes del Canal, Irlanda, Alemanya, Polònia, Dinamarca, Espanya, Itàlia i Països Baixos.