Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 17:18

Laquima Vere torna a Vila-real i plena la plaça Major amb 2.500 persones

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Un espectacle que va començar a les 9:30 hores de la nit d’ahir, i que va representar la Passió de Crist a través d’una peça musical amb un muntatge que implica més de 200 persones

Laquima Vere, la Passió musical, ha tornat aquest cap de setmana a Vila-real amb un espectacle singular i únic que ha omplit la plaça Major de la ciutat. Al voltant de 2.500 persones es van reunir ahir per veure una actuació emmarcada dins de la programació de de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d’interés turístic autonòmic.

Un espectacle que va començar a les 9:30 hores de la nit d’ahir, i que va representar la Passió de Crist a través d’una peça musical, amb un muntatge que implica més de 200 persones. A més, l’edició d’enguany ha comptat amb la novetat de la incorporació de Xarxa Teatre a la direcció artística d’aquesta creació musical.

L’obra d’Alfredo Sanz, que tant d’interés suscita entre els veïns i veïnes de la ciutat, ha tingut l’impuls de l’Ajuntament de Vila-real i la Junta Central de Setmana Santa, a més del patrocini de Porcelanosa Grupo i Facsa.