Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:06

Advertisement
Advertisement

L’alcalde de Vila-real remet als serveis jurídics municipals les declaracions del senador Carles Mulet

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Benlloch denuncia el “assetjament polític permanent” del senador al qual se suma una acusació de malversació de diners públics “absolutament falsa”

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, remetrà als serveis jurídics municipals les declaracions realitzades pel senador Carles Mulet i publicades en els mitjans de comunicació perquè estudien una possible querella per presumptes calúmnies, en acusar falsament el primer edil de “malversar diners públics”

“L’assetjament polític permanent i la intromissió en la vida política de la ciutat de Vila-real del senador Mulet resulta ja insuportable. Una absoluta obsessió per intervindre en la vida política de Vila-real sense el més mínim respecte a la institució de l’Ajuntament, faltant a la veritat de manera permanent i intentant confondre a la ciutadania encara no sabem amb quin objectiu. A aquests atacs continus en els últims mesos se suma ara una acusació de malversació de diners públics absolutament falsa i que no és més que fruit de la mala fe, la falta de projecte, idees i incapacitat absoluta de Mulet d’oferir ajuda a aquesta ciutat, que seria la seua responsabilitat com a representant de la província de Castelló al Senat”, argumenta Benlloch. “Des que Mulet és senador”, agrega, “mai ha telefonat, s’ha preocupat ni ha demanat cap informació al govern municipal, que és el que té la legitimitat i la responsabilitat de gestionar i defensar els interessos de la ciutadania de Vila-real. A l’única cosa que s’ha dedicat en aquests anys és a contaminar, criticar i intentar distorsionar la realitat, demostrant que li importa molt poc Vila-real i els vila-realencs i que el seu únic interés és el d’afeblir políticament amb mentides permanents a l’alcalde i a l’equip de govern”.

“Per més pressió que pretenga exercir el senador Mulet, no deixarem de defensar els interessos de Vila-real com entenem que devem i tenim dret a fer-ho”, adverteix Benlloch. En aquesta línia, l’alcalde puntualitza: “L’encàrrec de l’estudi preliminar de viabilitat del soterrament de la via al seu pas pel terme de Vila-real és absolutament legal, necessari i eficaç per a la defensa dels interessos de la ciutat”.

A instàncies de l’àrea de Territori i per la falta de mitjans i la necessitat d’especialització, l’Ajuntament de Vila-real va traure a licitació una assistència tècnica que es va adjudicar l’empresa de la província de Castelló Ingestec. L’encàrrec de l’estudi preliminar de viabilitat del soterrament de la via forma part d’aquest contracte. “És un estudi imprescindible abans d’iniciar qualsevol reunió formal i oficial amb el Ministeri, que farem en el moment en què tinguem totes les dades per a defensar de la millor manera possible els interessos de Vila-real en un tema imprescindible i de futur per a la nostra ciutat, per més que Compromís per Compromís es dedique a intentar dinamitar qualsevol projecte de futur”, aclareix l’alcalde.

“Hem tolerat sense problemes tota la crítica permanent de Mulet durant anys, però no anem a tolerar la campanya de difamació de Compromís per Compromís per part d’un senyor que hauria de preocupar-se per la nostra província i no pels seus propis interessos”, conclou Benlloch. Per aquest motiu, l’alcalde remetrà als serveis jurídics les declaracions de Mulet acusant el primer edil de “malversar diners públics” en els mitjans de comunicació per a estudiar una possible querella.

Compromís respon a Benlloch

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha anunciat hui que valora interposar una querella davant les acusacions de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, que ha assegurat en un comunicat que el portaveu de Compromís al Senat ha comés “presumptes calúmnies” en la seua activitat política, quan va criticar l’actuació del primer edil a l’hora de gastar diners públics, així com per una possible malversació de diners públics.

“Que el ministeri desconega cap estudi dels encarregats per l’Ajuntament de Vila-real i que ningú els ha demanat és un fet molt greu, per part d’algú que pareix anar per lliure, com si els diners dels ciutadans foren seus”, ha lamentat Mulet. 

En aquest sentit el senador castellonenc ha demanat a Benlloch que quantifique el cost de tots els informes encarregats i ha afirmat que “estudia interposar una querella per les acusacions de calumniador i per haver malversat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement