Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:25

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament de Nules posa en marxa una oficina per captar fons europeus

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

Dos tècnics s’encarreguen de buscar i assessorar sobre projectes europeus

L’Ajuntament de Nules ha contractat dos tècnics per a la captació de fons europeus per a projectes que es puguen posar en marxa en la localitat. Així doncs, mitjançant el projecte Ertefe de la Generalitat Valenciana Nules ha rebut una subvenció de 66.523,08 euros per a poder contractar aquest personal i activar així l’Oficina per a captar Fons Europeus que, fins al mes de desembre d’aquest any, treballarà per a aconseguir ajudes procedents d’Europa, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb els fons Next Generation de la UE.

En aquest sentit, entre els principals objectius d’aquesta oficina es troba l’impulsar la realització de projectes enfocats, entre d’altres, a la modernització de l’economia, la recuperació del creixement i la creació de llocs de treball, la reconstrucció sòlida, inclusiva i resilient després de la crisi derivada de la Covid. De manera que, les principals línies de treball estan basades en la transició ecològica, la transició digital, la cohesió territorial i social, i la igualtat de gènere.

Així mateix, entre les funcions d’aquesta oficina també es troba l’assessorament a empreses i Pymes locals, i a la resta de la ciutadania interessada també en aprofitar les oportunitats del finançament europeu.

“Amb l’activació d’aquesta oficina Nules vol aprofitar totes les oportunitats possibles per a materialitzar projectes de futur enfocats cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient, i digital. Per tant, aquest dos tècnics treballaran també en coordinació amb l’ADL, els pactes territorials per l’ocupació i la CEV”, explica l’alcalde, David García.

La seu de l’Oficina de Fons Europeus es troba a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament, i l’horari d’atenció és de 9.00 a 14.00 hores, a més també es pot contactar amb els seus tècnics mitjançant l’adreça electrònica projectes.eu@nules.es                                      

Advertisement
Advertisement