Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 30 de marzo del 2023 | Última actualización: 21:58

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament de Nules organitza un taller de rap per als més joves del municipi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Es vol així commemorar el Dia sense Jocs d’Atzar i el Dia sense Alcohol

Des de la regidoria de Joventut i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (Upcca) de l’Ajuntament de Nules es va a portar a terme un taller de rap dirigit als més joves del municipi, amb l’objectiu de commemorar així el Dia sense Jocs d’Atzar que se celebra el pròxim 29 d’octubre, i el Dia Mundial sense Alcohol que tindrà lloc el 15 de novembre.

Cartell del curs gratuït de rap i audiovisuals.

De manera que, aquest curs gratuït comptarà amb un total de cinc sessions que tindran lloc els dies 21 i 28 d’octubre, 4, 11 i 18 de novembre. Així doncs, les persones participants podran formar part de la producció musical, composició de la lletra, i de la gravació tant de la cançó com del videoclip, a més de l’exhibició del rap amb un grup local amb el que finalitzarà aquest taller, en concret l’últim dia on se celebrarà un concert  i discomòbil.

Aquest taller va dirigit principalment a l’alumnat d’ESO, batxiller i de cicles formatiu que comprèn una edat des dels 12 fins als 30 anys.

Cal assenyalar que, a més, amb aquesta activitat es vol promoure l’oci saludable, “és un pas més en el treball que la regidoria de Joventut del consistori està fent en els últims anys per a oferir als nostres joves entreteniment alternatiu, en concret amb aquest taller també es vol promoure la creativitat, l’expressió emocional, o la reflexió crítica mitjançant la música”, comenta el regidor, Gabriel Torres.

Advertisement
Advertisement