Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 13:18

L'Ajuntament de Nules inicia els treballs per acondicionar el Cementeri per Tots Sants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Les principals tasques han consistit en el pintat de les instal·lacions i també s’han fet actuacions de jardineria amb l’embelliment del recinte

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que se celebrarà el pròxim dimarts 1 de novembre, l’Ajuntament de Nules està realitzant actuacions de millora i condicionament tant del cementeri municipal de Nules com del de Mascarell.

En concret, les principals tasques han consistit en el pintat de les instal·lacions i també s’han fet actuacions de jardineria amb l’embelliment del recinte. Es tracta d’uns treballs que ha realitzat l’alumnat del Taller d’Ocupació, els quals s’han encarregat de portar a terme les actuacions de manteniment, millora i condicionament dels dos cementeris.

Per altra banda, el personal de la brigada municipal també ha portat a terme actuacions de manteniment com ara la reparació del paviment, o la millora d’enllumenat, entre d’altres.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Nules l’alcalde, David García, comenta que “encara que al llarg de l’any es fan diverses actuacions de manteniment és en aquestes dates quan es porten a terme les principals actuacions de millora per a que el Dia de Tots Sants els cementeris estiguen en les millors condicions”.

Així doncs s’ha establert també l’horari especial d’obertura del cementeri municipal per a aquests dies, que serà des de diumenge 30 d’octubre fins a dimarts 1 de novembre de 9.30 a 19.00 hores ininterrompudament.

També hi haurà servei especial de transport urbà els dies del 30 d’octubre a l’1 de novembre en horari de matí i de vesprada els dies 28 i 29 octubre que es pot consultar al web municipal www.nules.org i a les xarxes socials de l’ajuntament.