Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:30

L’Ajuntament de Nules convoca la sexta edició del Programa Focus d’Empreses

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

L’objectiu d’aquesta iniciativa és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat

Nules convoca la sexta edició del Programa Focus d’Empreses, del qual s’han publicat recentment les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), per la qual cosa les persones interessades poden presentar les seues propostes fins al pròxim 19 de desembre.

En concret l’objectiu d’aquesta iniciativa és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats disposaran d’un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i de finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “el jurat avaluarà segons l’originalitat de la idea i la diferenciació, el coneixement del mercat i la competència, la viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, els llocs de treball que crearà o la innovació, a més també tindrà en compte la diversificació de l’economia local. Amb tot, gràcies al suport municipal els projectes seleccionats podran desenvolupar-se i ser una realitat en un període de 12 mesos”.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules, encara que se’n poden presentar d’altres poblacions però en el cas de ser seleccionats tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

Aquest projecte compta amb una gran acceptació i és una de les apostes d’emprenedoria més importants de l’Ajuntament de Nules. De fet, moltes de les propostes presentades en les anteriors edicions són en l’actualitat empreses en actiu. 

A més, es tracta d’una iniciativa que ha sigut pionera a la província de Castelló que compta amb el suport de l’Escola d’Empresaris (EDEM) i de la Llançadora d’Empreses de València, a més de la Universitat Jaume I, i de la Cambra de Comerç de Castelló, que formen part del jurat juntament amb les empreses locals patrocinadores com ara Kerabén, Grespania, Huhtamaki o la Caixa Rural Sant Josep de Nules.