Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 14:08

L’Ajuntament de Moncofa es troba ultimant els tràmits per a la licitació de l’Espai Jove

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Wences Alós Valls: “Els més jóvens disposaran d’un espai exclusiu per a ells”

L’Ajuntament de Moncofa ha donat a conéixer el projecte de l’Espai Jove. Es tracta d’una actuació que es realitzaria en dos edificis de propietat municipal, l’arxiu i “la casa dels coloms”, pròximes al CEIP Avel·lí Corma. L’actuació consisteix en la remodelació de les dues plantes dels dos habitatges convertint-les en només un edifici del qual es dedicaria la planta baixa per a arxiu i el primer pis com a local dedicat a les activitats juvenils.

Cal recordar que l’Ajuntament de Moncofa va incorporar en el 2022 una tècnica de Joventut que està dinamitzant i organitzant nombroses activitats per al segment més jove de la població segons manifesta l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls “estem realitzant cada vegada més i més activitats per als més joves, i és un plaer veure com la gent respon, estem segurs que quan disposem d’esta instal·lació la resposta serà millor encara”.

La millora de la situació econòmica de l’Ajuntament està permetent la contínua rehabilitació d’edificis municipals i el llançament de nous projectes que no es veien des de fa temps, i és que segons manifesta l’alcalde “arrere hem deixat les èpoques d’elevat endeutament i s’obri una època de nous i il·lusionants projectes”.