Noticias Castellón
lunes, 05 de junio del 2023 | Última actualización: 23:40

L’Ajuntament de Borriana modernitza la il·luminació del pavelló esportiu municipal la Bosca

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori dota la infraestructura esportiva d’un enllumenat modern i d’eficiència energètica

L’Ajuntament de Borriana ha finalitzat els treballs d’instal·lació del nou enllumenat del pavelló esportiu municipal la Bosca, que permetran millorar l’eficiència energètica de la instal·lació, augmentar els nivells d’il·luminació, millorar la uniformitat i reduir el consum elèctric. A més de mantindre un elevat índex de reproducció dels colors, amb un nivell d’enlluernament molt baix que permetrà una activitat en un ambient molt confortable des del punt de vista visual.

Amb un import de 14.999 euros, aquestes obres s’emmarquen dins del pla de millora de la il·luminació i de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives municipals que l’executiu està duent a terme, a través de l’estratègia Edusi amb el cofinançament pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible.

Per al disseny de la nova instal·lació, igual que en el Trinquet Municipal i en el Velòdrom, s’ha tingut en compte l’eficiència energètica, els nivells d’il·luminació, la uniformitat, la reproducció cromàtica i l’índex UGR d’enlluernament, tot això amb el mínim consum energètic possible.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí