Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

L'Ajuntament de Borriana destina més de 18 milions d'euros en inversions en els últims huit anys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Als quals cal sumar 6 milions d'euros en obres al poble que encara estan en marxa i que es preveuen acabar a l'any que ve

Enguany l'equip de govern format per PSOE i Compromís han volgut fer un recopilatori del dut a terme per l'Ajuntament de Borriana fins a l'actualitat, i és que s'han dut a terme més de 18 milions d'inversions acabades en 8 anys, inversions realitzades a les quals s'han d'afegir 6 milions d'obres que encara es troben en marxa.

L'alcaldessa de Borriana, María José Safont, ha explicat que Borriana "té un projecte de ciutat ben definit" com s'ha pogut veure en la seua aposta per la transició energètica, la mobilitat sostenible, entre altres. Ha volgut agrair la gestió dels regidors de l'equip de govern i els tècnics municipals, que sense ells no haguera sigut possible.

El tinent alcalde, Vicente Granel, ha explicat que Borriana es troba en l'actualitat amb un 18% d'endeutament, mentre que ha recordat que el Partit Popular va posar a l'ajuntament en un 116% d'endeutament.

A més, ha volgut recordar que és l'equip de govern de la història de Borriana que només ha pujat l'IBI en una ocasió. A més de que, al ser un govern de coalició entre PSOE i Compromís es va comentar que no funcionària, "però sempre hem aprovat els pressupostos el mes de desembre centrant-nos en coses primordials com els serveis socials" en el nou edifici que ampliarà la seua plantilla a dotze més.