Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

L'Ajuntament de Betxí licita les obres de millora de l'accessibilitat a la Casa Consistorial per més de 120.000 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte, subvencionat en part per la Generalitat, pretén facilitar l'accés a la Casa Consistorial per a tot el veïnat

L'Ajuntament de Betxí licita les obres de millora de l'accessibilitat a la Casa Consistorial, amb un pressupost de més de 120.000 euros. Pretén reformar l'accés, la planta baixa i la primera planta per a afavorir la inclusió social i adaptar els espais per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda.

Del cost del projecte, la Generalitat aportarà més de 70.000 euros, a través del pla de subvencions destinades a finançar les despeses d'accions que eliminen barreres arquitectòniques que afavoreixen l'accessibilitat.

En aquest sentit, l'alcalde del municipi, Alfred Remolar, ha apuntat que “és una reforma necessària per a garantir que les persones de la tercera edat o amb mobilitat reduïda poden fer ús dels edificis públics”. A més, Remolar ha destacat “que els treballs es poden posar en marxa gràcies en part als fons autonòmics”.

Amb aquestes obres es millorarà l'entrada amb la instal·lació d’una rampa homologada i s'adaptarà la resta de plantes de l'edifici, amb la incorporació d’un ascensor,  per a garantir que tots els veïns poden fer ús dels diferents serveis que ofereix la Casa Consistorial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí