Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament de Benicarló incorpora María Ángeles Romero i José Antonio Sánchez com a nous regidors

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

Romero assumirà les delegacions de Comerç i Informàtica mentre que Sánchez serà regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural

María Ángeles Romero Gadea i José Antonio Sánchez Martí han pres possessió com a regidors de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Benicarló en un Ple extraordinari que ha tingut lloc avui a migdia. Els dos regidors del grup municipal socialista substitueixen Pedro Manchón i Clara Cid, que van dimitir el passat 15 de febrer, i assumiran respectivament les delegacions de Comerç i Cultura.

Concretament, María Ángeles Romero serà la regidora de Comerç i Serveis Informàtics, mentre que José Antonio Sánchez s’encarregarà de l’Àrea de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural.

Els dos regidors acumulen una àmplia experiència com a regidors de la Corporació Municipal. José Antonio Sánchez, tot un veterà de la política local, ha estat regidor durant quatre legislatures i María Ángeles Romero durant dos legislatures.

Pel que fa a la delegació de Falles, l’ha assumit el primer tinent d’Alcaldia i regidor de Policia i Governació i Obres i Serveis, Ilde Añó, mentre que l’Àrea de Festes s’ha delegat en el regidor de Promoció Econòmica, Raúl Garcia.

Advertisement
Advertisement