miércoles, 27 de octubre, 2021  |  
L’Ajuntament d’Ares del Maestrat busca gestor per al bar-restaurant-hotel municipal L’Ajuntament d’Ares del Maestrat busca gestor per al bar-restaurant-hotel municipal

- 31 diciembre, 2020 -

L'obertura de la instal·lació és prioritària, ja que és el centre de la vida social del municipi L’Ajuntament d’Ares del Maestrat busca gestor per al bar-restaurant-hotel municipal

L’obertura de la instal·lació és prioritària, ja que és el centre de la vida social del municipi

Castellón Información

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha licitat per via d’urgència el contracte de gestió del bar-restaurant-hotel municipal. Es tracta d’una instal·lació que té l’equipament de bar, restaurant i 10 habitacions.

L’edifici està adaptat per a persones amb diversitat funcional en les instal·lacions generals i, a més, disposa d’una habitació completament adaptada a persones amb diversitat funcional.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 12 de gener a les 23.59h. Tots els detalls es poden consultar en aquest enllaç de la Plataforma de Contractació de l’Estat.

L’hotel disposa de calefacció en totes les habitacions. És l’única instal·lació d’aquestes característiques en el municipi. Els interessats a recaptar més informació es poden posar en contacte amb l’Ajuntament d’Ares en horari d’oficina.

Per a l’Ajuntament l’obertura de la instal·lació és prioritària, ja que és el centre de la vida social del municipi. Està situat en la Plaça Major, amb el que la seua situació és estratègica per a veïns i visitants.

Whatsapp Telegram