Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

L’Ajuntament d’Almenara inverteix en millores per al Mercat Municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament d’Almenara continuarà millorant les instal·lacions del Mercat Municipal gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de més de 33.000 euros que possibilitarà millorar la seguretat de l’edifici amb un sistema de videovigilància, millorar la megafonia, resoldre les humitats en la coberta i pintar l’interior de les instal·lacions.

L’alcaldessa en funcions, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “d’aquesta manera continuarem enguany millorant el Mercat Municipal d’Almenara, amb noves actuacions que se sumen a les ja realitzades en aquest important nucli comercial de la localitat”. L’alcaldessa en funcions ha agraït el suport de la Generalitat a les instal·lacions del comerç local amb aquestes ajudes.

En concret, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins de la convocatòria d’ajudes al comerç, consum i artesania per a aquest any 2023 ha resolt concedir a l’Ajuntament d’Almenara un import de 33.661,58 euros que representa el 90% de l’import del projecte presentat que es va valorar en 37.401,76 euros. Els prop de 4.000 euros restants per a culminar el projecte seran finançats amb fons propis de l’Ajuntament d’Almenara.

Quant a les actuacions previstes destaca la dotació d’un sistema de videovigilància per a millorar la seguretat en les instal·lacions. També es millorarà la megafonia del local d’una manera notable. Al mateix temps s’actuarà en les cobertes per a resoldre un problema d’humitats existent. Finalment es pintarà tot l’interior del Mercat Municipal d’Almenara.