Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 19:10

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament d’Almenara instal.la un elevador amb una cadira adaptada en la piscina municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

S’uneix a les obres realitzades per a millorar l’accessibilitat així com també a la nova escala

L’Ajuntament d’Almenara continua a poc a poc amb les millores d’accessibilitat en la piscina municipal i zona esportiva de la localitat. En aquesta ocasió s’ha instal·lat en la piscina un elevador que facilitarà encara més l’entrada i eixida a la mateixa en l’època estival, quan el recinte estiga obert. La instal·lació d’aquest elevador amb una cadira adaptada compta amb una ajuda de 10.000 euros per part de la Generalitat Valenciana.

Cal recordar també que el passat estiu ja es va instal·lar una nova escala més accessible i còmoda, amb esglaons més grans, i amb una inclinació que facilita i millora tant l’entrada i l’eixida a la piscina. A més també es van realitzar dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló una sèrie d’obres de condicionament i millora del ferm en els accessos per a facilitar l’accessibilitat a la zona esportiva i la piscina.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “continuem apostant per millorar l’accessibilitat, en aquest cas en la piscina ja cara al pròxim estiu, però també continuarem millorant-la en altres punts de la zona esportiva, qüestió que estan estudiant els tècnics municipals, així com en altres llocs d’Almenara”.

Advertisement
Advertisement