Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 21:12

L'Ajuntament d'Almassora trau a licitació les dues barres i la caseta exterior del Recinte Fester

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La junta de govern de l'Ajuntament d'Almassora aprovarà aquest migdia el plec per a la gestió de les dues barres del Recinte Fester, així com la licitació de la caseta exterior. El tipus de licitació serà de 2.000 euros a l'alça per barra per a les setmanes de festejos patronals de maig i octubre, mentre que la gestió de la caseta ix a concurs per 500 euros a l'alça per a les dues setmanes.

El termini de presentació de les proposicions serà de 15 dies naturals a explicar de l'endemà a la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en el perfil del contractant. Les proposicions hauran de presentar-se de dilluns a divendres en les oficines del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de l'Ajuntament d'Almassora fins a les 14 hores.

El contracte de les barres s'executarà durant les festes de Santa Quitèria del 19 al 28 de maig de 2017 i durant les festes del Roser, del 6 al 15 d'octubre de 2017. Aquestes s'instal·laran en els laterals longitudinals de la carpa del Recinte Fester. El dimecres previ al cap de setmana d'inici de les festes, a les 12 hores, els tècnics municipals assistiran al replanteig de la ubicació de les barres en la carpa.

Per la seua banda, la caseta se situarà en l'exterior, enfront de la façana d'accés a l'envelat del recinte de festes a una distància de 15 metres com a mínim. Haurà de complir amb les característiques i el funcionament reflectit en el plec tècnic. Amb aquesta contractació, l'Ajuntament d'Almassora pretén satisfer la necessitat de dotar d'un servei de menjar fred aquesta zona durant les festes patronals.

En aquest cas, la durada del contracte serà els dies 19, 20, 21, 26 i 27 de maig i els dies 6, 7, 8, 11, 13 i 14 d'octubre sense possibilitat de pròrroga i atenent a l'horari establit en el plec tècnic. El dilluns anterior a l'inici de cadascuna de les festes acudiran a la zona a les 13 hores els tècnics del consistori per al replanteig de la ubicació. Les instal·lacions hauran de desmuntar-se totalment al llarg de l'endemà a la finalització de cadascuna de les festes. És obligació de l'adjudicatari retornar els terrenys al seu estat original.

Tal com ha indicat la regidora de Festes, Isladis Falcó, podran concórrer a les dues contractacions qualsevol persona natural o jurídica, espanyola o estrangera i a través del sector públic d'unions d'empresaris que es constituïsquen temporalment a aquest efecte. “Aquest tràmit suposa un avanç més dels preparatius de cara a la setmana gran de maig, treballs que ultima la Junta Local de Festes perquè es complisquen les expectatives”, ha declarat l'edil.