Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 13:42

L’Ajuntament d’Almassora obri la matrícula per a la UNED Sènior

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Les inscripcions, que podran formalitzar-se del 18 al 22 de setembre, es realitzaran en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) amb cita prèvia

L’Ajuntament d’Almassora obrirà dilluns que ve, 18 de setembre, la matrícula per a la UNED Sènior. Les inscripcions, que podran formalitzar-se fins al 22 de setembre, es realitzaran en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) amb cita prèvia, que es pot agafar a través de la pàgina web municipal (https://citaprevia.almassora.es/qsige/apps/citaprevia/index.html#!/*ca/*newAppointment), per telèfon (964560001) o presencialment.

Les classes seran els dilluns i dimecres, de 17.00 a 20.00 hores, a la sala de formació del consistori, situada en la tercera planta. El primer quadrimestre comprendrà del 16 al 17 de gener, i el segon del 29 de gener al 8 de maig. El preu de l’activitat, de la qual s’ofereixen 35 places, és de 140 euros.

Les assignatures que s’impartiran seran Filosofia, Introducció a l’Economia, Valencià, Anglès, Envelliment i Drets, Ioga, Urbanisme, Nutrició sènior, Dibuix i Noves tecnologies del mòbil.

La UNED Sènior, subvencionada per l’Ajuntament d’Almassora, es dirigeix a les persones majors de 55 anys, amb independència de la formació acadèmica que posseïsquen, interessades a enriquir els seus coneixements. Es tracta d’una seu del centre associat que la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) té a Vila-real.

El regidor d’Educació, Vicente Blay Casino, ha explicat que els objectius de l’activitat són “oferir formació en temàtiques que interessen al col·lectiu al qual va dirigida amb la finalitat de millorar la seua qualitat de vida, a més de proporcionar coneixements, aprenentatges i estratègies per al desenvolupament integral i l’autonomia personal”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí