Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 17:38

L’Ajuntament d’Almassora llança el calendari d’activitats esportives per al nou curs

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

El repartiment de números per a les inscripcions i renovacions per a classes de natació, fitness, tenis o pàdel serà del 28 d’agost al 9 de setembre

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almassora ja té llest el calendari d’activitats esportives municipals per a aquesta nova temporada. El Servei Esportiu Municipal ha dissenyat els horaris de les diferents classes aquàtiques en la piscina, com dels programes de condicionament físic per a majors de 13 anys i de raqueta i pala.

També es pot ja consultar el calendari de sessions per a les persones abonades tant en la piscina com a la sala fitness. Totes les opcions disponibles i els preus es poden consultar en la pàgina web de l’ajuntament.

Per a les inscripcions i renovacions el repartiment de números serà del 28 d’agost al 9 de setembre en la piscina coberta municipal, mentre que l’exposició de dia i hora d’inscripció serà del 13 al 17 de setembre. Aquelles persones interessades a apuntar-se durant el primer trimestre, que va de l’1 d’octubre al 31 de desembre, ho podran fer a partir del dia 18 de setembre. El segon trimestre comprèn de l’1 de gener al 31 de març i el tercer de l’1 d’abril al 30 de juny.

En l’apartat d’activitats aquàtiques el ventall de possibilitats és molt ampli, així com els horaris. S’ofereixen cursos per a totes les edats, inclosos bebès. També hi ha cursos d’aquaplus, aquasalus, natació terapèutica o per a embarassades.

Quant al condicionament físic hi ha de diversos nivells d’intensitat i es realitzen les sessions a la sala polivalent de la piscina, el poliesportiu la Garrofera i la sala polivalent dels camps de futbol de Les Boqueres. Per part seva, l’activitat de cross funcional es realitzarà en el col·legi Cardenal Cisneros.
El programa de raqueta i pala preveu classes i diversos grups a l’Escola Municipal de Tenis i en la de Pàdel. En aquesta segona, a més de classes per a adults també hi ha per a xiquets de nou a 14 anys.

“El nostre propòsit és oferir als almassorins una agenda esportiva completa, on hi hagi diferents possibilitats tant en oferta com en horaris, perquè l’esport és salut i és important mantindre’s actius”, ha explicat el regidor d’Esports, Paco Soriano. “Aquest equip de govern farà sempre una aposta clara per l’esport, per oferir un ampli ventall d’activitats per a tots els públics a preus assequibles”, ha remarcat Soriano.