Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 10:21

L'Aeroport de Castelló s'integra en el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

S'ha incidit en els avanços a través de la implantació d'una estratègia de diversificació i desenvolupament integral de la infraestructura

L'Aeroport de Castelló s'ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, en un acte celebrat avui en la seu de la FUE-UJI amb la presència d'Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI; Blanca Marín, directora general d'Aerocas, i del president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera.

Durant la trobada, s'ha incidit en els avanços de l'Aeroport de Castelló a través de la implantació d'una estratègia de diversificació i desenvolupament integral de la infraestructura. Això està possibilitant un creixement en diversos àmbits: trànsit comercial, activitat industrial, formació, així com la captació de projectes innovadors vinculats als sectors aeronàutic i aeroespacial.

Sebastián Pla, president del Consell Social de l'UJI i vicepresident de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa; Javier Grandío, secretari del Consell Social de l'UJI i del Patronat de la Fundació; Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI, i Enrique Vidal, director adjunt d'Aerocas, han assistit a l'acte.

La rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón, ha assenyalat que "aquest acte visualitza el compromís institucional de la Universitat Jaume I i d'Aerocas per a obrir vies de col·laboració estables" i ha agraït a la seua directora general, Blanca Marín, la seua voluntat de "convertir l'UJI en una aliada prioritària dins de l'estratègia de diversificació i desenvolupament integral de l'Aeroport de Castelló".

"En la Universitat disposem de capacitats investigadores i d'innovació tecnològica que encaixen amb aquesta aposta per a fer de les infraestructures aeroportuàries un pol empresarial, industrial i logístic i motor econòmic de Castelló, també de les comarques d'interior", ha afirmat Alcón.

En el transcurs de la trobada, Blanca Marín ha manifestat que l'UJI "constitueix la principal institució generadora de coneixement en el nostre territori" i la FUE-UJI "exerceix un paper principal com a corretja de transmissió d'aqueix coneixement al teixit empresarial". "D'ací ve que per a l'aeroport siga molt important reforçar la col·laboració en matèria d'investigació, transferència i innovació", ha afegit.

La directora general d'Aerocas ha incidit en el fet que l'aeroport comparteix amb la universitat l'objectiu de contribuir a la vertebració, dinamització i diversificació econòmica del territori, així com de retenir el talent a través de la generació d'oportunitats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí