Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 12:50

Labora oferta a la web cursos gratuïts per millorar l’ocupabilitat de les persones

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ofereix aquest estiu des de la seua aula virtual cursos gratuïts amb continguts clau per a millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades.

Per a poder realitzar el curs les persones han d’estar inscrites en Labora i sol·licitar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Entre els continguts que ofereix aquest campus destaca la cerca d’objectius professionals, a més d’aprendre a crear un currículum, redactar cartes de presentació, organitzar agendes, preparar entrevistes de selecció, triar formació en línia i tècniques per a buscar ocupació per Internet.

El curs, que és totalment en línia, s’ofereix tant en castellà com en valencià i no es requereixen requisits previs per a participar. El contingut s’adaptarà al nivell de cada persona i comptarà amb personal tècnic expert en orientació que assessorarà en el maneig i desenvolupament d’aquest. La inscripció és voluntària i les persones usuàries podran formar-se de manera autònoma.

Amb aquest nou recurs digital Labora vol ampliar els seus serveis de manera que siga més accessible per a les persones usuàries, mitjançant un canal que permeta un accés més ampli i flexible als continguts d’orientació a la ciutadania.

Per a donar per realitzada l’orientació completa, la persona destinatària ha d’accedir a la plataforma i completar almenys un 80 % dels continguts, que tenen una duració màxima de 16 hores. No s’emetrà cap certificat d’aprofitament.