Noticias Castellón
martes, 31 de enero del 2023 | Última actualización: 14:22

Labora aconsegueix durant 2022 oferir més de 36.000 llocs de treball a través del seu portal web

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Les empreses poden valdre's del portal GVA Jobs per a cobrir qualsevol vacant que necessiten

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, preveu tancar l'any 2022 amb més de 36.000 ofertes d'ocupació gestionades a través del seu portal d'ocupació, “Punt Labora”, per tot el territori de la Comunitat Valenciana. Això suposa un increment de pràcticament 10.000 llocs de treball respecte a l'any anterior.

El director general de Labora, Enric Nomdedéu, ha valorat la confiança de les empreses en aquesta entitat pública per a buscar talent humà, amb el qual cobrir els seus objectius estratègics. “Hem incrementat pràcticament en un 40 % el nombre de llocs de treball oferits en Punt Labora enguany respecte a l'anterior. I la intenció és continuar millorant aquesta xifra, col·laborant encara més estretament amb tots els agents socioeconòmics implicats en la creació d'ocupació", ha declarat.

Labora ha donat difusió a les esmentades ofertes de treball a través de la plataforma Punt Laboro, accessible mitjançant tres vies: el seu portal web; l'app mòbil GVA Punt LABORA (que permet realitzar tot tipus de tràmits en qualsevol lloc i moment); o l'extensa xarxa de caixers situats en les oficines físiques (els Espais Labora). A més, ha dut a terme una labor informativa a través de diferents canals comunicatius, com les xarxes socials, així com mitjançant el personal tècnic.

Les empreses poden valdre's del portal GVA Jobs per a cobrir qualsevol vacant que necessiten, així com gestionar els processos selectius còmodament. A més, aquesta plataforma està connectada amb el portal Empra't, a nivell nacional; i amb la xarxa Eures, en l'àmbit europeu, per la qual cosa els llocs de treball publicats gestionats per Labora són visibles per a milions de persones.

Des dels Espais Labora i els Espais Empreses, s'han gestionat en 2022 centenars de milers de candidatures, seguint les indicacions de les entitats per a preseleccionar a les persones més adequades als perfils sol·licitats per l'empresa. També es presta contínuament assessorament gratuït a aquestes entitats, tant de manera presencial com en línia.

Les persones que desitgen inscriure's en qualsevol de les ofertes visibles en Punt Labora han de donar-se d'alta en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació com a demandants d'ocupació, emplenant el seu perfil per a així poder optar als llocs de la seua preferència. Resulta útil, a més, emprar múltiples filtres per a ajustar els resultats de cerca de forma més precisa.

En cas de necessitar més informació o atenció personalitzada per a millorar la seua ocupabilitat, la ciutadania pot demanar cita prèvia en el Servei d'Orientació. A més, Labora disposa d’aquest vídeotutorial sobre com buscar i inscriure's en ofertes de treball de manera senzilla.