Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 18:21

La web municipal 'Almassora Empreses' rep 280 inscripcions de demandants d'ocupació

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

En relació als plans d'ocupació, l'Ajuntament ha sol·licitat al Servei Valencià d'Ocupació dos programes d'ocupació subvencionats per la Generalitat Valenciana

Més de 280 demandants d'ocupació han registrat la seua sol·licitud a través de la pàgina web Almassora Empreses, a través de la secció ‘Gestionant-te’. La plataforma compta amb 13 empreses inscrites que busquen personal per a les seues plantilles des que va iniciar la seua activitat al juny i oferta quatre en empreses de la localitat. D'aquesta manera, el departament de Promoció Econòmica i Ocupació actua d'intermediari entre demandants de treball i signatures interessades a ampliar les seues plantilles.

En concret, el portal https://gestionandote.com/agencia/almassora oferta en l'actualitat quatre vacants en diverses entitats: dos per a personal de neteja, una d'oficial de manteniment i reparació de maquinària industrial i una altra per a una persona amb carnet de remolc i certificat d'aptitud professional.

Cal recordar que tant les persones candidates com les empreses poden donar-se d'alta en l'aplicació Almassora Empreses (disponible en la web del municipi) i publicar els seus currículums a través de portal ‘Gestionant-te’. D'igual forma, el consistori ha fet una crida per a animar a estudiants i persones recentment titulades que busquen el seu primer treball a inscriure's en la plataforma. Totes les ofertes d'ocupació registrades apareixen en el portal municipal i en el d'ús del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

En relació als plans d'ocupació, l'Ajuntament ha sol·licitat al Servei Valencià d'Ocupació dos programes d'ocupació subvencionats per la Generalitat Valenciana. D'una banda, EMPUJU, destinat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys i, d'altra banda, EXPLUS, dirigit a asalariar a les persones majors de 30 anys. Tots dos per mitjà d'entitats locals de la Comunitat Valenciana. D'aquesta manera, el consistori oferirà 14 places per a auxiliars, administratius, conserges i peons que té planejat iniciar al setembre.

L'objectiu principal de la plataforma d'intermediació laboral i formació és crear ocupació i atraure inversió tant per al veïnat com per al municipi. En aquest sentit, el Centre de Turisme ha programat a Almassora un curs de manipulador d'aliments previst per a novembre. Les persones interessades ja es poden inscriure.

A més, en aquests moments l'agència de desenvolupament local compta amb dos cursos. En primer lloc, un taller orientat a obtindre coneixements de mètodes i normes de manipulació de productes químics en la neteja industrial. Les classes seran del 17 al 20 d'octubre, de 9.30 hores a 13.30 hores. En segon lloc, un taller teoricopràctic de coneixements necessaris per a poder treballar en la cura de persones dependents en l'àmbit domiciliari, residencial o hospitalari programat del 12 al 19 de desembre, de 9 hores a 14 hores. Els dos cursos seran gratuïts.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí