Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

La vuitena edició del festival emac. presenta la programació per dies per al cap de setmana del 10 al 12 de febrer

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

L'organització ha anunciat hui els horaris i la programació completa amb els artistes Maria Rodés & La Estrella de David, Baiuca AV Show, Judeline, Cabiria o Lorena Álvarez

L'organització del festival emac. ha anunciat els horaris de les diferents activitats, concerts i sessions de Djs que es podran trobar a Borriana en la vuitena edició d'aquest festival amb un cartell més heterogeni i arriscat quant a propostes.

El festival tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de febrer al CMC la Mercè com a centre de totes les activitats d'aquest esdeveniment cultural multidisciplinari, que conjumina les millors propostes de música avançada amb l'art jove i contemporani.

Els concerts es concentraran durant la jornada del dissabte en l'escenari emac. (jardí arqueològic), i divendres i diumenge en l’escenari Amfiteatre (a l'interior del claustre). emac.2023 comptarà en la seua jornada inaugural amb els concerts de Baiuca AV Show, Andreh & Manuela, Marina Herlop i Nadia Sheikh en l’amfiteatre.

Tornaran les vermut sessions que tan bona acollida han tingut en anteriors edicions, amb una bona col·lecció de Djs enfocats a la pista de ball. En aquesta ocasió emmarcats dins de l’emac.bar.

La jornada maratoniana de dissabte començarà al jardí arqueològic de la mà d'Eterna Joventut i El Buen Hijo. Seguint amb els xous de Ghouljaboy, Valverdina, Cabiria, Ruiseñora i OBAL. Amb el fi de festa capitanejat per Los Dominguito Club, amb les sessions de Gazzi, Brava dj i Los Dominguito dj set.

El diumenge arrancarà en l’emac.bar amb el concert de La Culpa, per a continuar ja a l’escenari amfiteatre en horari de vesprada amb Manola, Lorena Álvarez i els seus rondaires, Judeline i el colofó final amb Maria Rodés i La Estrella de David.