Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

La Volta per la Igualtat de Càlig triomfa amb 140 participants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Desde l'ajuntament han fet un balanç positiu dels actes programats amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament de Càlig ha fet un balanç positiu dels actes que s’han programat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Divendres van començar les activitats amb la penjada de la pancarta confeccionada per l’Associació cultural i recreativa de les Mestresses de Casa. Tot seguit es va fer la lectura del manifest institucional on es va reivindicar la necessitat de continuar treballant per eliminar totes les formes de discriminació i promoure polítiques i accions que fomenten la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral, educatiu i social.

Després del parlament es va inaugurar l’Exposició del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal a la planta baixa de l’ajuntament, amb l’assistència de desenes de veïns i veïnes. Ja a la vesprada es va oferir la xerrada 'Dones Rurals', a càrrec del Centre Dona Rural de Sant Mateu, amb l’objectiu de donar més visibilitat a l’important paper de les dones dintre de l’àmbit rural, que va finalitzar amb un berenar popular.

Avui diumenge ha acabat la programació amb la primera Volta a la Igualtat amb la participació de més de 140 persones. La regidora de l’àrea, Carmen Ferré, ha agraït la implicació de tots els veïns i veïnes per participar en els actes que s’han organitzat amb l’objectiu “de promoure la igualtat, una tasca on cal el treball conjunt de tota la societat per aconseguir que siga efectiva”.

Els actes han finalitzat avui al migdia, després de la Volta per la Igualtat, amb el vermut i música a càrrec de la discjòquei Lisaa Quer al Centre de Cultura.