Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 07:25

Samuel Falomir diu a la Vilavella que «els ajuntaments reben fins a quatre vegades més recursos que el 2019»

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

El dirigent socialista visita en aquesta localitat de la Plana Baixa les obres finançades per la corporació provincial a càrrec del Pla 135

Castellón Información

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha reivindicat en una visita recent a la Vilavella el model de gestió socialista de la Diputació de Castelló. «Hem passat d’una institució opaca i obscura a ser una vertadera aliada de la transformació de les comarques de Castelló», ha manifestat Falomir. En la seua condició d’alcalde, el dirigent socialista ha assegurat que «els ajuntaments reben el triple o fins a quatre vegades més recursos des de l’entrada de José Martí a la Presidència del Palau de les Aules, fent possible la consecució de més serveis i infraestructures de qualitat per a la ciutadania».

Falomir ha posat la Vilavella «com a paradigma d’aquest canvi de ‘xip’ promogut pel PSPV-PSOE i pel president José Martí després d’escoltar la veu dels alcaldes i alcaldesses de tots els pobles, independentment del seu color polític». Parlant ara amb xifres, si el 2019 la Vilavella rebia de les arques provincials 121.000 euros per a obres i serveis, «l’any passat en van ser 415.000, quasi quatre vegades més«. El secretari general socialista ha assegurat que «el repartiment arbitrari d’antuvi ha donat pas a l’equitat i la transparència, dos valors vinculats al socialisme». A més a més, indica, «els que més ho han notat són els pobles d’interior, que compten ara amb una massa financera més potent amb la que fer front al repte demogràfic».

El dirigent, dins el seu ‘tour’ de visites pels municipis’, ha visitat a la Vilavella les últimes obres finançades íntegrament per la corporació provincial a càrrec del Pla 135. Es tracta de la integració urbana de la carretera que bordeja la població i de les noves aules formatives de la Casa de la Música. La inversió destinada a ambdós projectes ha ascendit al voltant de 200.000 euros.

El secretari general local, Juan Huguet, ha manifestat que «tots els pobles eixen guanyant amb el Partit Socialista al govern perquè es governa des del sentit de deure públic i no des del sectarisme». Huguet ha agraït a Falomir la seua visita a la localitat i l’ha encoratjat a seguir treballant per unes institucions «més justes, properes, eficaces i transparents«.