Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

La Vilavella posa en marxa una actuació consistent en l’adequació de les voreres

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

El govern municipal de La Vilavella aposta per la inversió en fer del poble un lloc inclusiu on puga viure amb comoditat tot el veïnat

Des de l’Ajuntament de La Vilavella amb col·laboració amb el taller d’Ocupació s’ha posat en marxa una actuació consistent en l’adequació de les voreres d’una part del poble. Una intervenció necessària per a millorar la vida d’aquelles persones amb diversitat funcional.

El govern de La Vilavella aposta per la inclusió i d’aquesta manera es remodelaran totes les voreres de la carretera de La Vall, lloc on la gent major acostuma a passejar i és via d’accés al Centre de Salut. L’Accessibilitat d’aquesta zona és molt important ja que molta gent que acudeix a l’ambulatori solen ser persones amb mobilitat reduïda i que es mouen amb cadires adaptades per poder caminar.

Finalment, en una següent actuació acabaran d’adaptar-se totes les del centre de la població ja que són les més transitades i les més necessàries, tant per als vehicles adaptats com per a carros de la compra que arrossega el veïnat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement