Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

La Universitat Popular de Vila-real encara l'últim trimestre de 2022 amb una oferta de 24 tallers y 350 places

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 47 segundos

Noticias Relacionadas

Són ja 36 anys llançant aquesta oferta cultural i formativa complementària que suposa la Universitat Popular, creada a la localitat de manera pionera en 1986

La Universitat Popular de Vila-real llança una nova campanya, la número 72, que oferirà en l'últim trimestre de l'any més de 350 places formatives en 24 tallers diferents. Entre ells, dues novetats: Exercita la teua ment i Cos i ment en moviment, que s'incardinen amb els objectius de Vila-real, Ciutat Amigable amb les Persones Majors, xarxa a la qual el municipi es va sumar l'any 2019, i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, així com amb la filosofia que impregna la marca de Vila-real com a Ciutat Educadora.

“Som conscients de la importància de tindre una ment activa per a facilitar una millor qualitat de vida. Per això, als tallers tradicionals de boixets, calats, labor de retalls, pintura, restauració de mobles o ús de noves tecnologies, incorporem dues noves classes per a millorar el benestar físic i mental dels nostres majors i de la població en general”, valora la regidora d'Universitat Popular i de Reconeixement a les persones majors, Rosario Royo. “En una Ciutat Educadora i Amigable amb els majors com Vila-real, és important oferir programes d'activitats, ja siguen intel•lectuals, manuals o esportives, que redunden en una millor qualitat de vida. Són ja 36 anys llançant aquesta oferta cultural i formativa complementària que suposa la Universitat Popular, creada a Vila-real de manera pionera en 1986 per a possibilitar l'accés a la cultura de tota la ciutadania, a més d'oferir alternatives de temps lliure i fomentar les nostres tradicions”, agrega la regidora.

La formació s'impartirà en diferents espais, com les associacions de veïns de l'Hospital, el Pilar, Torre Motxa, Cervantes i Sant Ferran, a més de l'IES Francesc Tàrrega, la UNED, l'associació de jubilats La Murà, Espai Jove, Fundació Caixa Rural Vila-real o un local del carrer Trullench. La campanya s'iniciarà el 12 de setembre i finalitzarà el 17 de desembre del 2022. Les sol•licituds es podran presentar a partir del 22 d'agost i quedarà oberta la inscripció fins a completar els cursos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí