Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:26

La Universitat Jaume I tria els guanyadors del concurs de targetes nadalenques

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte de lliurament dels guardons, que ha comptat amb la presència de la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez

Castellón Información

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la Universitat Jaume I ha lliurat els premis de l'onzena edició del Concurs de targetes nadalenques UJI 2020, al qual s'han presentat un total de 42 dissenys de targetes.

L'acte de lliurament dels guardons, que ha comptat amb la presència de la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, ha tingut lloc al vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, on estaran exposades les targetes durant el mes de desembre.

El primer premi ha sigut per a la targeta «Pins nadalencs», de Mario Muñoz Soriano, mentre que el segon premi ha recaigut en la targeta «Nadal solidari UJI 2020», de Marta Arroyo Pallarés, Leticia Gaseni Planes, Sergio Galvis Andreu i Hector Rosa Castro. Així mateix, s'ha atorgat una menció especial a la targeta «Nadal solidari online», d'Andreu Landete Hernández, Iker Marquet Olalla, Eva García Martínez i José Pascual Beltrán Cortes. Els guanyadors han rebut una cistella amb productes de comerç just i ecològic d'Oxfam Intermón.