Noticias Castellón
lunes, 25 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:08

La Universitat Jaume I aborda en unes jornades els delictes contra la llibertat sexual

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

El Departament de Dret Públic de la Universitat Jaume I de Castelló, a través de l’àrea de Dret Penal i amb el finançament de la Conselleria de Justícia i Interior, ha organitzat les jornades titulades «La violència sexual: prevenció, reparació i sanció. Una perspectiva victimològica» que tenen lloc del 18 al 20 de setembre de 2023.

Dirigida a estudiantat dels graus en Dret i Criminologia i Seguretat entre d’altres, l’activitat analitzarà la Llei Orgànica 10/2022, «Llei del sols sí és sí», i l’evolució dels delictes contra la llibertat sexual des de diverses perspectives.

La presentació institucional tindrà lloc el dimarts 19 de setembre a les 17 hores en la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques amb l’assistència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón, i la participació del Fiscal General de l’Estat, Álvaro García Ortiz, que impartirà la conferència titulada «La Fiscalia i la reforma de la llei dels delictes contra la llibertat sexual» en la que exposarà quins han sigut els criteris d’actuació de la Fiscalia en relació amb les qüestions més polèmiques relacionades amb la «Llei del sols sí és sí» i sobre la llibertat sexual. A continuació, la Fiscal Superior de la Fiscalia de la Comunitat Valenciana, Teresa Gisbert Jordá, parlarà de «La unitat d’actuació de la Fiscalia en els delictes contra la llibertat sexual». Aquesta sessió estarà moderada per la Fiscal Cap de l’Audiència Provincial de Castelló, María Díaz Berbel.

Programa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí