Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 10:34

La Unitat d’Igualtat d’Almassora llança dos tallers gratuïts de ioga i dansa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Les persones interessades poden realitzar les seues inscripcions en la seu electrònica fins a completar les places oferides

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la Unitat d’Igualtat, obri aquest dijous 5 d’octubre el termini d’inscripció a dos tallers gratuïts que es desenvoluparan fins al mes vinent de maig. Una de les propostes és la de ioga amb cadira i l’altra gira entorn de la dansa entesa com una teràpia.

La primera de les activitats es desenvoluparà tots els dimarts, de 16.30 a 17.30 hores, en el Museu Municipal, mentre que el segon taller tindrà lloc els dijous, de 19.30 a 20.30 hores, en el Centre Social Sant Felip.

Les persones interessades poden realitzar les seues inscripcions en la seu electrònica fins a completar les places oferides. L’enllaç és el següent: https://sede.almassora.es/es/articulos/sede-electronica.

La regidora responsable d’aquesta unitat d’Almassora, Eugenia Martinavarro, ha destacat que es tracta de dos tallers que busquen millorar la salut física, però també en l’àmbit mental de les assistents a través del ioga i la dansa. Així, ha animat a inscriure’s en aquestes activitats que són totalment gratuïtes.

A més, Martinavarro ha explicat que és la primera vegada que, des de la Unitat d’Igualtat, es llancen dos tallers que es desenvoluparan d’octubre a maig, ja que fins ara havien tingut una periodicitat menor.